Hääkuvaus

Tärkeä tilaisuus tulossa ja kuvaaja puuttuu? Tarvitsetko materiaalia tulevien tapahtumien markkinointiin? Ei hätää, sillä tapahtumakuvaus luonnistuu sekä videon että valokuvien muodossa. Oli kyseessä sitten Iivon kultajuhlat tai hieman privaatimmat ristiäiset, kohtelen jokaista tapahtumaa yhtä tärkeästi. Kuvaustyylini on dokumentaarinen, eli pyrin olemaan mahdollisimman näkymättömissä ja toimia lähinnä tarkkailijan roolissa. Dokumentaarinen kuvaustyyli takaa aidot reaktiot ja vieraat voivat keskittyä olennaiseen eli teidän tapahtumaanne.

Miksi palkata kuvaaja tapahtumaan?

Tapahtuman järjestäjällä on varmasti muutakin tekemistä kuin vastata tapahtuman kuvaamisesta. Palkkaamalla kuvaajan pystyy tapahtuman järjestäjä keskittymään enemmän vieraisiin ja muihin järjestäjän tehtäviin. Ammattikuvaajan avulla järjestäjä pystyy myös rentoutumaan paremmin kun tietää, että kuvauspuoli on hyvissä käsissä.

Kokemusta erinäisten tapahtumien kuvaamisesta löytyy useamman vuoden ajalta muun muassa häistä, pikkujouluista, yritystapahtumista, polttareista sekä Chaîne des Rôtisseurs gastronomiajärjestön paistinkääntäjäisistä. Asiakkaitani tapahtumakuvauksessa ovat olleet Yle (uutistuotanto, A-studio, urheilu), Alpa, Peliosuuskunta Expa, Valmet, S&W Metalko, Monitor ERP System, AitoMedia/MediaWan, Epson, Solver X, FLIK Helsinki, Kehitysyhtiö SavoGrow Oy, Call to Action Oy, Legenda Films, Valve Media Oy sekä monet muut yritykset että lukuisat yksityishenkilöt.  

Tämänkaltaisia tapahtumia kuvataan

 • Yritystapahtumat
 • Myymälän ja liiketilan avajaiset
 • Lanseeraustilaisuudet
 • Seminaarit
 • Koulutukset/workshopit
 • Messut
 • Kilpailut ja urheilutapahtumat
 • Pikkujoulut
 • Festarit
 • Musiikkiesitykset ja konsertit
 • Syntymäpäiväjuhlat
 • Häät
 • Polttarit
 • LAN-partyt
 • Behind the scenes -kuvaus TV/elokuva tuotannoissa
 • Jotain muuta? Onnistuu!

Häävideot

Häiden kuvaaminen videolle takaa eläviä muistoja jotka herättävät tunteita vuosienkin päästä. Teen pääsääntöisesti muutamien minuuttien mittaisia koostevideoita. Näitä kutsutaan myös nimellä aftermovie. Muutaman minuutin mittaisia videoita on helppo jakaa sosiaalisessa mediassa ja tiiviimpi pituus tuo myös uudelleenkatsomisarvoa. Hääparit katselevat häävideoitaan vuosipäivinä läheistensä kanssa ja muistelevat tätä ihanaa tapahtumaa herkkujen ja kuplivan kera.

6h: 1 450€ sis.ALV
8h: 1 800€ sis.ALV
Yli 8h lisätunnit: 150€/h sis.ALV

Hääkuvat

Teen asiakkailleni kuvista aina sekä WEB että PRINT optimoidut versiot eri käyttötarkoituksia varten. PRINT kuvista voi tulostuttaa itselleen vaikka julisteen ja tämän voi kehystää oman kodin seinälle. WEB versiot on optimoitu suosituimpien sosiaalisen median alustojen kuva-asetuksia ajatellen.

6h: 1 000€ sis.ALV
8h: 1 300€ sis.ALV
Yli 8h lisätunnit: 100€/h sis.ALV
001_UV
003_UV
002_UV
004_UV
006_UV
007_UV
008_UV
010_UV
001_TJ
003_TJ
002_TJ
004_TJ
005_TJ
007_TJ
009_TJ
008_TJ
010_TJ
001_NT
003_NT
004_NT
Lataa lisää kuvia

Tässä kaikki tältä erää.

Tarvitsetteko häihinne sekä video- että valokuvausta?
Onnistuu. Ottakaa yhteyttä niin teen mielelläni teille tarjouksen.

Grafiikka-animaatiot tapahtuman ruuduille

Tapahtumissa on monia ruutuja joissa näytetään vieraille esimerkiksi päivän ohjelma. Myös esiintymislavan taustalla, puhujan oman materiaalin lisäksi, on paljon mahdollisuuksia esitettävälle sisällölle; tapahtuman logo, tulevat puhujat ja tauko diat saadaan animoinnin keinoin elävöitettyä juuri teidän tapahtumaanne varten sopiviksi. Animoidut sisällöt ovat vieraille huomattavasti vaikuttavampaa katseltavaa kuin pelkkä paikallaan oleva teksti ruutu tai kuva.

Tein grafiikka-animaatiot ensimmäiseen Illuusio peliseminaariin Joensuussa 2011 ja tällöin yhtenä pääpuhujana oli Peter Vesterbacka (tuolloin vielä Rovion tallissa) ja tein muutamalle isommalle nimelle omat puhuja-animaatiot. Tässä oli Peterin ensimmäiset sanat lavalla: ”Vau, viimeksi kun minulla oli oma sisääntuloanimaatio niin se oli Googlen järjestämässä tapahtumassa.

Alkaen 100€/h +24% ALV

Sivustoa päivitetään

JoonasNieminen.fi -sivustoa päivitetään parhaillaan ja siksi suurin osa sivuista ja linkeistä voivat olla joko ”rikki” tai täynnä placeholder sisältöjä. Ettehän anna tämän häiritä. Mikäli teillä on kysyttävää, niin ottakaa rohkeasti yhteyttä niin kerron mielelläni lisää palveluistani.

Videotuotannot

Valokuvaus

Hääkuvaus

Tapahtumakuvaus

Grafiikka-animaatiot

Tekoäly

Koulutukset

Videotuotannot

Valokuvaus

Grafiikka-animaatiot

Muut

Case 1

Case 2

Case 3

© 2024 JoonasNieminen.fi

fiFI