Portfolio

Videotuotannot

Valokuvat

Grafiikka-animaatiot

Muut

Videotuotannot

Videotuotannot pitävät sisällään liikkuvan kuvan eri muotoja kuten; TV-mainoksia, -ohjelmia, live tuotantoja, some-julkaisuja, yrityksien sisäistä ja ulkoista viestintää. Videotuotannoissa olen ollut mukana tuotannon eri vaiheissa kuten esituotannossa, kuvauksissa ja jälkituotannossa. Myös julkaisuun liittyvät asiat on otettu huomioon tiettyjen projektien osalta.

Grand Designs Suomi

Oma roolini Grand Designs Suomi tuotannoissa on ollut kuvaajana, drone sekä action cam operaattorina. Näissä tuotannoissa on ollut erittäin mielenkiintoista olla mukana kokemassa useamman taloprojektin valmistusta alusta loppuun – joskus tämä voi tarkoittaa sitä, että yhden jakson kuvaaminen voi viedä useamman vuoden.

Grand Designs Suomi 2. tuotantokausi voitti Kultainen Venla palkinnon Paras Lifestyle-ohjelma kategoriassa 2023.

Pelinkehittäjien Pikkujoulut

Videopelit, pikkujoulut sekä rento seminaari, näistä aineksista on vuosittainen XmasJKL tapahtuma tehty. Minulla on ollut ilo ja kunnia olla kuvaamassa jokaisessa XmasJKL tapahtumassa. Vuonna 2023 kuvasin sekä aftermovien että valokuvia.

Play Video about Photo of Ilari Kuittinen from Housemarque speaking in XmasJKL event.
Katso video
Katso video
Play Video about Monitor ERP Customer Days
Katso video
Katso video
Katso video
Katso video
Katso video
Katso video

Vihreämmän tulevaisuuden puolesta

Metso jatkaa pioneerin saappaissa kulkua tuoden alansa ensimmäisten joukossa kierrätyspalvelun asiakkailleen. Aiemmin kuluneet kaivoslaitoksen osat joutuivat kaatopaikan täytteeksi, nyt nämä ovat kierrätettävissä. Tämän innovatiivisen kierrätyslaitoksen avulla säästetään aikaa, rahaa sekä ympäristöä. Pääsin kuvaamaan videota ja valokuvia laitoksesta sekä haastattelimme itse laitoksen keksijää. 

Valokuvat

Tässä pieni kooste ottamistani valokuvista.

 • Kaikki kuvat
 • Drone
 • Hääkuvat
 • Henkilöt
 • Tuotteet
 • Yrityskuvat
001_TJ
xmasjkl_aa_speaker_001
xmasjkl_audience_001
IMG_8243
IMG_2865_web
001_UV
003_UV
010_UV
003_NT
001_NT
IMG_10067_web
IMG_3299_web
johanna_web_IMG_9198
emma_web_IMG_9475
001_KR
002_IL
IMG_9748_web
IMG_6391
IMG_6254
004_MP
003_MP
IMG_5701
petteri_orpo_003s
IMG_1049_web
IMG_5822_web
IMG_9464
IMG_9733
IMG_0201_web
IMG_0326_web
IMG_0523_web
IMG_8054_web
yara_mines_web

Grafiikka-animaatiot

Täältä löydät työnäytteet liittyen grafiikka-animaatioihin ja muihin tuotantoihin missä minulla on ollut suuri työpanos jälkituotannon osalta.

Ylös, ulos ja... pelaamaan?

Fitness Village mobiilipeli kannustaa liikkumaan sekä nopeat minipelit ovat hyvää treeniä reflekseille ja aivoille. Toimeksiantoni oli tehdä mobiilipelin julkaisua varten traileri mikä on sekoitus pelikuvaa (beta-vaiheesta), animoitua grafiikkaa sekä kuvattua videota.

Play Video about Fitness Village
Katso video

Kielenopetuksen tueksi

Teimme yhteistyössä graafikko Lauri Renvallin kanssa sarjan animaatioita A2-tason kielenopetukseen. Animaatioiden tilaajana toimi Jyväskylän kaupunki ja nämä olivat osana varhaiskasvatuksen kielisuihkutustoimintaa.

Vieraan kielen oppiminen on helpompaa kun tämä tehdään laulun tai leikin kanssa missä on paljon toistoja. Kun tähän yhtälöön yhdistetään vielä visuaaliset vahvikkeet, niin oppilaille jää myös visuaalinen muistijälki uusista sanoista.

Muut

Täältä löydät työnäytteet liittyen tekoälyyn, koulutuksiin ja muihin projekteihini.

Teko(älyttömät) traktorit tulevaisuudesta

Tehtiin Markkinointiviestintä Piteniuksen sekä Valtran käyttäjäkokemus päällikkö Kimmo Wihisen kanssa ajatusleikki, että minkälaisia tulevaisuuden traktoreita tekoälymallit pystyvät luomaan.

Aukeaman mittainen artikkeli ja useita nättejä kuvia saatiin Valtran henkilöstölehteen aikaiseksi, mutta Wihisen mukaan tarvittavat toiminnallisuudet loistavat kuvissa poissaolollaan. Kokonaisen traktorin muotoiluun tekoäly ei vielä taivu, mutta se on äärimmäisen hyvä työkalu yksittäisten elementtien suunnittelussa – varsinkin variaatioiden nopeassa tuottamisessa.

Valtra AI
 • Kaikki kuvat
 • Drone
 • Hääkuvat
 • Henkilöt
 • Tuotteet
 • Yrityskuvat
_024_Future_Valtra
_011_Future_Valtra
_022_Future_Valtra

Koulutuksia ja luentoja

Olen pitänyt koulutuksia ja luentoja liittyen videotuotantoihin, valokuvaukseen, leikkaamiseen, animointiin ja tekoälyyn. Puhun mielelläni myös yrittäjyydestä ja kilpapelaamis taustastani. Yleisönäni ovat olleet oppilaita jokaiselta oppitasolta, pienten ja keskisuurten yrityksien yrittäjiä, isojen yrityksien markkinointitiimejä sekä alanvaihtajia rekrykoulutuksien yhteydessä.

Koulutuksia ja luentojani ovat tilanneet mm. JAMK, Pelaten Duuniin -hanke, Savonia AMK, Valmet, IngmanEDU, SavoGrow, Talentree, Varkaus VERSO yms.

 

Varataanko teillekkin koulutuspäivä?

EDU

Sivustoa päivitetään

JoonasNieminen.fi -sivustoa päivitetään parhaillaan ja siksi suurin osa sivuista ja linkeistä voivat olla joko ”rikki” tai täynnä placeholder sisältöjä. Ettehän anna tämän häiritä. Mikäli teillä on kysyttävää, niin ottakaa rohkeasti yhteyttä niin kerron mielelläni lisää palveluistani.

Videotuotannot

Valokuvaus

Hääkuvaus

Tapahtumakuvaus

Grafiikka-animaatiot

Tekoäly

Koulutukset

Videotuotannot

Valokuvaus

Grafiikka-animaatiot

Muut

Case 1

Case 2

Case 3

© 2024 JoonasNieminen.fi

fiFI